Sunday, 24 April 2011

why?

Hari ni school mama mula macam biasa...abg haris do some writing and counting...aisyah do some number sticking and alphabet writing...they all seems very happy today...everything is smooth sailing..alhamdullillah and masyaallah...

Then...bila dah seronok tu...ade lah treat kan utk mereka...kebetulan ade lolipop yg IL,beli semalam...so mama pun offer lah...lagi pun diorang dah snack pear dan dah mkn2....boleh la...sebulan sekali....

Masa turn aisyah nak buka loli tu..mama usik dia...

Mama: opss...aisyah's one cannot open la...
Aisyah: owh....yes it can....
Mama: aaaaaa...yes...but I want it
Aisyah: noooo...aisyah want it....
Mama: why?
Aisyah: because aisyah baby is hungry...(sambil gosok perut dia)

Mama pun tergelak2 ngn abg haris...
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

NikNadimah said...

mcm naufal pun gitu,kalau dia lapar mesti dia cakap "baby naufal ni yg nak makan" sbb sokmo aku oyat gitu kalu aku nak mkn apa2.hahaha....