Saturday, 9 April 2011

Hadiah?..ehem...


Alhamdullilllah...dah lama mama mengidam gliding chair ni...dah lama sgt2 tau..since pregnant aisyah..but belum rezeki...

Hari ni....merasa jugak...abg beli kan tadi...yg mama punya..bukan lah canggih macam dalam gambar tu..but lebih kurang lah...cuma mam punya pattern lama...but tak kesah lah...janji gliding.....seronok sgt kalau breast feeding atas kerusi ni...mama ada rocking chair beli masa kat uk...best juga..tapi yg ni lagi best lah..:)

Alhamdullillah....rezeki tu..kalau Allah kata ada..cepat lambat aja...janji sabar...:)

ps; mama beli ni dari kedai secondhand...barang2 dari singapore yg diorang let go...sgt cantik2 lagi..dan harga sgt extremely murah....u know..mama dapat aisyah punya priori maxicosi car seat sgt elok lagi just for 40 ringgit..dan as for the chair n stool ni..under 100 ringgit...kalau dekat luar ini adalah lebih 500 ye... and mama pernah tengok same chair in carboot sale..60 pound...alhamdullillah..berbaloi..:)

4 comments:

MOMMY NADIA said...

bestye ct..
nadia pun nak g usha kerusi utk bf..umah takde sofa ni..sakit blkang kalau tak comfy time bf kan..

NikNadimah said...

wow bestnyaaaaa!kena suh naziz bli kan aku hadiah jgk laa camni.nmpk sgt selesa.

ishamizu said...

Best2 adiah CT! Izu pun suka jg gliding chair tp masalahnya klu beli dh tatau nk ltk mana kt umah ni..hihi..umah kecik, so harapan tgl harapan la..:D

Wah murah ye, bbaloi! ;)

Mama said...

nadia: aah..kena gi cari nad..memang selesa lah kalau bf atas kerusi yg best...kalau tak memang sakit belakang...

nik: hehehe..cari jgn tak cari....best ooo..:P

izu: yes2...faham sgt..umah kat uk semua kecik2..mana nak letak kan...tak pe..awak boleh cari rocking chair yg kecik...ada jenis pine...ct ada satu..itu pun dah selesa...:)