Monday, 18 April 2011

lovely lace

3 hari lepas...eh2...kejap..hari sabtu....mama ke lovely lace...sebab....aaaaa...ni kes hidung sensitive...rasa macam rumah mama tu berbau kurang enak...jadi..mama ke sana mencari bau2 an yg mengasyik kan la...

Mama tengok2 balik...barang dia..boleh tahan juga mahal2..but..if u think back...alahai..senang aje buat benda2 dia tu...lace, ribbons, bunga kecik2....warna putih merah pink...sebenarnya..memang boleh buat sendiri dan mesti lagi murah...

Iskh...kalau badan ni kuat..memang mama buat sendiri aje..pergi beli pewangi aje...pasu2, bunga2 semua boleh buat tu...kalau rajin le...

bawak budak berdua ni...memang lah...beli..sorang nak pasu merah..sorang nak pasu putih...sorang nak itu..sorang nak ini...igt nak beli sikit2...habis dekat ratus juga...tu macam mana....tak beli..mama kesian...diorang dah baik sgt kat rumah...bila nak treat diorang kan...masa2 diorang nak something lah mama boleh balas....

now...aroma rumah mama..sungguh macam kedai lovely lace tu...walaupun bersepah macam tongkang pecah..pasu bunga rose tu tetap nampak outstanding atas welsh dresser mama yg penuh habuk tu..hahaha...ok2...next time yati datang...kasi lap lah....kasi kilat sikit..:P

ps: semalam..kawan abg ade jemput makan2 bihun sup kat rumah dia...dia ni single tau..lelaki....tapi kan..rumah dia...malu mak!..cantik sgt2...bunga2, gaya2 english gitew....langsir...sofa dia...pergh...semua dah ade..rumah, kereta, itu belum mama cerita pasal orkid dia...mak ai....cantik oooooooooooo.....sekarang ni..mama macam boleh cover2 lah bila dia datang tengok umah mama macam aper aje kan....'tak per2 i mengandung..tak larat'...but lepas beranak kalau gaya macam ni juga...dah tak de alasan dah kau...nampak sgt pemalas dari azali...eh2..bukan...sejak ada anak..:P

1 comment:

K-Addicts said...

lovely lace? nicey!!! aku dah lama tak masuk LL ni. nak masuk ngan orang laki ni ko paham2 je la.

masuk pun, buleh buat aku makan hati tau tengok brg cantik tp harga mak datuk! gigit jari je la. Buat sendiri lagi murah ke? aku rasa lebih kurang je. Sebab kalu nak beli satu2 yg ada english touch tu memang tak murah la ct kat sini.

nak, tapi tak rela nak spend much. cane tu?