Tuesday, 10 February 2009

hari ini


Aisyah hari ini...senyum2 macam biasa...tido macam biasa....cuma...mama makin sayang lebih dari biasa..semakin hari semakin sayang...hehehe..i love u darling...

7 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

nape asyik pakai bip jer aisyah...

Siti Rohana said...

hehehe..anak aku ni selalu colic..jadi dia selalu jugak muak muntah tu...so.nak elakkan baju dia kotor and basah...aku kasi pakai bib ni...hehehe

izuan murat said...

isk makin comella aisyah ni! gambo ni sebijik rupa fauzan la ct! hehehe..anak abah la! wei nmpk sedap donut ko tu,apsal haris xsuka? sbb egg free ke?:D

R I N I . R A N I said...

alalala...tomelnya dia..montel jer..

ct, ko bwk skali aisyah gi masak kat dapur ker? tak bahaya ker?

Siti Rohana said...

izu: haah lah izu..memang fauzan sebijik ni...kalau tengok real2 lagi lah...tah lah..haris..tak minat pulak donut tu..selalu masak ok aje...aku rasa dia dah kenyang time tu...

rini:hehehe... aku bawak jugak ke dapur..bila utk kacau2 lauk tu..time tumis2 ke potong2 ke aku buh dia dlm swing...aku kesian kat dia..sembang sorang2 ngan hanging toys tu..baik sembang ngan aku...hohohoh..

Mimi said...

MasyaAllah...comel dan montel..geram rasa nak cubit pipinyer..mama jgn marah k :D

ummi said...

dah nampak sangat macam muka haris tu...KAk sofinee may be turun birm dan cov hujung minggu nanti. Kalau ada masa may be dapat jenguk babu aiyah.