Monday, 18 April 2011

I'm only human...

Sedih sgt....sorry haris...rasa guilty pada dia...i'm.only.human....nanti mama x buat lagi...

Kes salah faham yg membawa kepada kemarahan mama yg teruk pada anak yg sgt2 baik ini....

Org lain yg silap...dia yg kena....

Teringat muka dia nangis minta maaf pada benda yg dia x buat....

Still dia mengaku dia buat...

Bila mama dah tahu dia x salah...baru dia ckp....

Mama dah nangis2 dah sedih.....

Rasa tak tertebus salah mama pada dia yg sgt2 baik ni....

Mama minta maaf pada dia...mama cium dia...peluk dia....dia pun nangis sebab mama sedih sgt...

Bila mama nak tido sebab sakit kepala sedih sgt...dia datang cium tgn mama...dia amik tgn mama letak kat pipi dia....walaupun mama marah dia teruk tadi....dia still sayang pada mama....

Terbayang muka sedih dia bila mama nk kuar kedai beli lauk tp nk tinggal dia....''mama don't leave me, coz I will miss you''....nangis2 dia...

Jahat sgt rasa diri ini....jarang2 mama marah...tapi hari ni...tah la....

Sedih...sedih...sedih....

Haris...i.love.you....dan memang doa mama sentiasa supaya Allah put you in jannah....tak pernah lupa....sebab dia anak yg sgt baik...masyaallah...

Ps: nasib baik mama tak pukul2...kalau tidak tak tahu lah macam mana keadaan mama sekarang...mesti lagi tension n sedih....
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

MOMMY NADIA said...

ct..seddey jgak!
wat happen??...biasalah org preggy hormone tk stable..
me too lately duk marah Adam sb tension duk cranky..
bila pike blk..kesiannye..;)

sabar ek ct!