Friday, 6 February 2009

Snow...





this year..memang record lah bagi kami di sini..sepanjang 4 thn di sini...ini lah kali pertama snow sampai 3 hari...sejuk..jgn cerita lah...kami berempat asyik berbungkus aje...

pada hari pertama snow...haris keluar ngan abah..gi main snow...hari kedua pulak..mama, abah n aisyah keluar amik gambar, haris tido dlm rumah....so amik gambar belakang rumah aje...dan hari ke tiga..mama keluar ngan haris pergi buat snowman...jadi kesimpulannya....tidak ada gambar kami berempat utksnow thn ni...huhuhuh...

gambar entry kali ni...yg hari ke 3 punya snow...kurang tebal..hari ke 2 lagi tebal.....sebab gambar ini yg di upload dulu...masuk gambar ini aje la...yg lain..tunggu entry seterusnya..hehehe

8 comments:

Puan Gee said...

Terkejut bila tgk news kat tv heavey snow kat UK... bertuah lah Haris n Aisyah dapat merasa ketebalan snow kat sana... mmg sepanjang kitorang kat sana tak pernah jumpa lgi snow selebat tu...

btw... haris... u look sooooo handsome lah....

izuan murat said...

betulla, haris makin handsomela..nmpk gaya btmbh la calon menantu den nti. hehehe..gurau2 je ct, haris, perasan plak cik izu ni.:p

nway best je tgk korg merasa snow tebal tu, tp nk mengalami kesejukan tu hanya tuan badan je yg thu ye. huhu..nti upload picca snow lg yer!:)

Segenit Puteri Bunian said...

apesal aku xde nmpk pun kelibat mat saleh main² kat luar tuh...

Siti Rohana said...

kak gee; itu lah kak gee..tak sangka snow lebat..ct igt tak de dah snow thn ni..sebab tak berapa sejuk...hehehe..haris makin macho...abang lah katakan...hehehe

izu: boleh2...zahin pun cun tu...aku pun minat nak buat menantu...hehehe..gurau ye..jgn marah mommy!..nanti akan ku upload kan lagi gamabr seterunya...hehehe

teh:...mat salleh pergi main kat park besar..aku main dekat tepi rumah aje...ko tahu..aku ngan haris aje yg jakun gile main snow...tak de org kat cni..hanay aku dan die..heheheh..pedulikan..nak pergi park jauh...tak reti bawak kereta...haaa...nasib lah..hehehe

NuRuL DhiA said...

bestnye main salji.
ghoram nye tgk aisyah, bulat betul, ghoram acik

Segenit Puteri Bunian said...

ct...snow byk tuh..ko xteringin bukak bisnes jual ABC ker...gerenti laku sey...hahaha..tuh anak dara ada buat pelaris kedai!!!

liwaniel said...

seronok nye haris dapat main snow ye

iu @ wid.ayu said...

alamak.. jelesnye main snow.. nak gak.. nak gak... ;p.. tahun ni makcik tak larat nk main..ritu turun tapi nk pegang ais tu pun takut.. bru lps pantang..x brani.. leni.. nk pegang.. p snow takdok la pulakk.. huhuhu