Sunday, 27 January 2013

Tersekat

Dulu2 mama ada blog, then mama rasa x de privacy pulak bile ada org terdekat2 baca, then mama tukar blog, pastu bila buat talk, udah tersebar balik.

Mama rasa x suka lah, blog utk mama cerita merapu2 pasal feelings, yg mana kebanyakan org dekat2 ni bukan boleh faham, mengata lagi ada, jadi mama nk tukar blog lagi.

Pada yg dah jadi follower, mama akan invite semua! Yg lain mama akan private kan mymuslimfamily.

Nekad rasanya nk private ni.... Ini dunia mama, mama x mahu ada limitasi utk mama bercerita..i need space for me and myself.

:-)

Ct is nailing down. Her feelings is precious... Auw!

8 comments:

Mixed-family in da house.... said...

Ct,.invite dini !!!!

Atie said...

Assalamualaikum, invite sy tau..sy suka sgt baca cara ct ajar anak2 dirumah:)

R I N I . R A N I said...

Pls invite aku sekali ct :)

intz said...

Sy nk, sy nk...

~ iza ~ said...

alamak..kalau silent readers, boleh tak siti invite jugak?suka baca terutama hal anak2..

sya_zazoo said...

Ct invite sya jugak k.lama dh carik blog ct ni.akhirnya jumpa jugak.no worries cos i wont judge.suka baca part ct didik anak2. Invite tau.syazyatie@gmail.com

Bintu Salman said...

Akak, invite saya jugak please. Tq! :)

-Yana, yanalan88@gmail.com

mommyNadia said...

Count me in!!!!=)