Tuesday, 10 March 2009

My Moby Wrap is here...




Alhamdullillah...sampai pun....dan dah guna pun dah...dan masyaAllah...sgt selasa...langsung tak sakit pinggang or belakang or bahu...dan masyaAllah...masyaAllah....Aisyah darling memang selasa dlm tu...dia tido lepas few min buh dlm tu....and i really can do my house work..HAND FREE...masyaAllah....

sgt2 recommand kan wrap ni utk sapa2 yg ada masalah sakit belakang nak bawak baby....senang nak guna..kena tengok vid dulu dlm utube....buat 2 kali...yg kali ke 3 tu...superb...tak payah pikir...second nature!...

i will surely use this for Aisyah and for the next baby.....nanti upload pict yer...tunggu cik abang balik amik gambar...

Thanks to Allah for giving this person idea to make this briliant wrap...SUPERB!!!!!

i'm officially a MOBY WRAP MOMMY!

10 comments:

liwaniel said...

nampak selesa la moby wrap tu..kat malaysia ni mana nak cari ye?

Segenit Puteri Bunian said...

dapat la cover perut si ayah sekali.. ahahaha..

Mimi said...

nampak cam best and selesa la moby wrap ni..kat UK sesuai la kan pakai camni berbalut2 kat badan..

Aisyah so cute la dok diam je dlm tu..MasyaAllah

iu @ wid said...

aritu kan kite de npk kat carboot benda ni.. tp npk colourful sket lagi.. nak beli tapi x tau nk pakai gana.. bp ct beli eh harga dier..?

asenye mesti bb sedap kan duk dlm tu.. mantap gitu cam lam pewut..hihi

Fauzan Che Harun said...

wanie: tak sure lah...tapi wrap ni ada banyak jenis....yg ni dari us...yg daru aussie and newzealand pun ada...malaysia..ct tak sure..

teh: hahahaha...

mimi: aah sgt sedap..suam2 rasa cam kena peluk2 gitew

iu: ct beli 28 pound...benda ni sgt panjang..2 meter kot..itu yg muat jugak abah die tu...actually ia hanya kain yg bentuk bujur, panjang and non toxic...

ct

syazyatie said...

best gak kan? sya pon teringin gak. dulu masa Aleeya kecik2 asik nak bedukung jek. moby wrap ni cam selesa sbb dia less pressure on our back bone kut.

izuan murat said...

selesanye aisyah..klu murah n ada kt msia aku pon nk bli la..aku ni dh la mmg sakt blkg ct..tp bley ke kte sorg2 pki? ke kene ada hubby tlg pkikn kt kte? konpius aa..

UmmiAmmaR said...

ct..sampai umur berapa boleh pakai wrap tu yek?

Fauzan Che Harun said...

sya:gt slasa..memang tak sakit langsung tulang blakang...

izu:ct tak tahu lah ada tak kat msia...ada kot...kite pakai sorang aj izu...tak susah...ct tengok kat u tube aje...2 kali buat dah ok...heheh

ummiammar:boleh samapi anak umur 2 thn...rasa nya ct tngok ada sampai yg kita larat dukung..kat cni sampai 3 thn pun ada...

nikNadim said...

wah bagusnya...sonang nk buat kojo umah...