Saturday, 16 April 2011

Memborong?

Hadiah birthday abg haris dah dapat, happy betul dia, dah lama mengidam ni, WII game set....tu dok tgh main ngan abg...aisyah tido...beli 2 console remote tu supaya x berebut....

Takkan utk abg haris aje kan... So aisyah darl pun dapat kasut yg sgt chomel from baby bubble, suka lah kualiti pun elok sgt...harga...erm...boleh lah...tak mhl sgt, tak murah sgt, just nice....

Mama pun dapat kasut sepasang...beli bata sebab comfy utk mama punya kaki yg besar ni....

Utk abg dah tak de lah kan...dia dah dpt mac book pro baru sebijik....cover habis harga hadiah kitorang semua...

Dan last sekali...utk family...mama beli honey..yg bestnye ni manuka honey n honey with propolis utk abg n anak2.....

Ps: manuka honey ini sgt bagus...family mama memang mkn ni hari2 waktu pagi....but this one from honeymart by eu yan sang...

Alhamdullillah, masyaallah rezeki from Allah, memang rezeki anak pun ye ni, Alhamdullillah abg dah naik pangkat jadi senior lecturer bulan ni.......masyaAllah.....
Published with Blogger-droid v1.6.8

5 comments:

Azrin Hani Abdul Rashid (AHAR) said...

weh ct..bestnye..dpt gak gajet yg mahal2 tu..Itulah hikmah ko dok umah, jaga rumah n anak2 dgn baik. Fauzan mmg memahami susahnye pengorbanan ko. Aku ni yg keje pun tak dapat nk beli..huhuhu. Untuk study pun aku beli notebook lenovo paling murah tu..:) okelahkan asal boleh menaip n surfing..Anak-anak aku mmg xdelah komputer ni. Nak tekan mouse pun tak reti syifa tu. Mana taknya, asal diorg naik je atas meja pegang lappy aku, kenela lepuk ngan aku...huhu..terukkan aku ni..

Ct, ko nnt kalau besalin c-sec mmg kenelah ada org jaga kat umah. First 4 days mmg sakit sgt. Kalau anak sulung xpe lg jaga sorg. Tapi ni ko dah anak ke3, nk kene tgk haris n aisyah lagi. Tapi aku doakan ko dpt besalin normal ct. Okelah ada org nak sponsor kat private hsptl. Aku sampai anak no2 pun xde org sponsor..nak kuar bajet sendiri kodokut..hahah..tahan jela sakit jg baby sorg2 kat gomen spital tuh..

Mama said...

terima kasih rin....erm..itu lah rin...rezeki Allah ni memang payah nak jangka...tapi apa2 pun Alhamdullillah dgn apa jua yg Allah beri...Rin pun sgt banyak rezeki dan Rahmat yg Allah dah beri...boleh belajar samapi jauh macam tu, anak2 yg comel dan sehat2...suami yg understanding...masyaAllah...semoga Allah sentiasa merahmati keluarga kita di dunia dan akhirat ..Amin..:)

terima kasih utk tips tu...ct pun doa2 beranak normal...mudah sikit...insyaAllah....Allah plans is always the best...:)

btw...kalau turun melaka ke...roger2 lah..kot2 aku turun nilai...but memang lepas habis semua selesai baru jalan2 kot..:)

ishamizu said...

Tahniah Ct..tahniah Fauzan..mudah2an makin btmbh2 rezeki lg..insyA Allah tk lma lg dpt bby, lg murah rezeki..

Bestla Haris main wii tu yer..nn kasut Aisyah plak mmg cute..i like pink colour! hihi..

Mama said...

Alhamdullillah...rezeki...insyaAllah..doakan semua selamat ye...me.n.baby...berdebar2 toksah cerita lah ni..

K-Addicts said...

congrats to pojan ct!wah..kejap je dah jd senior lecturer ek? laki aku belum sah2 jawatan pun lagi. apa nak buat...