Monday, 4 April 2011

Bentuk perut

Ok..ini memang isu lama..semua org macam pandai aje tengok perut bulat, longjong, keatas, kebawah, herot, berot, kecik, besar...dan sebagainye...konon2 tahu lah tu baby girl ke boy....kan2?

Sekarang ni kes mama ni memang unik dan kadang2 sakit kepala n jiwa!!!

Mama kan dah scan banyak kali....semua nye lain2...bila scan pompuan tu.mama pun beli lah baju girl..org tengok perut kata cam boy lah pulak......bila scan jantan pulak ni...mama pun beli lah baju boy....org semua kata girl pulak dah.....can't help it lah...abg dah bagi peruntukan...tak guna rugi tu..:P...tapi bila org ckp opposite gender bila i dah beli baju ni...rasa macam tension lah kan...diorang ni lagi hebat dari mesin ultrasound Dr lah weh....

sekarang ni...haris dok panggil adik dia faris.....somehow percaya lah Dr pakar tu ckp nampak testis....harap2 pun gitew lah weh...tapi kalau kuar lain..stock baju pink bunge2 dah ade...tak de masalah...:P

2 comments:

NikNadimah said...

haihhhh ct,kena tunggu tubik dulu laa baru kompem.skg ni masih teka teki.tapi apapon aku doakan semuanya selamat.insyaAllah utk kita semua yang x sbr2 nak deliver nih.

K-Addicts said...

haha...yg selalu aku dgr: perut bolat baby girl. perut bujur lonjong gitu baby boy..so far it works for my eyes. kebetulan....

ikut la mana2 pun yang keluar. kalu keluar baby girl, stok baju2 boy tuh bleh la buat bantuan ehsan kat aku ;p hahahaha.. (aku pun tatau gender baby nih lagi)