Wednesday, 7 April 2010

Weekend yg giler best!!!

ini anak auntie maryam... kwan mama masa belajar medic dulu...anak dia sgt cute nama zaheera...mata sgt2 bulat..masyaAllah
ni aisyah ngan geng2 perempuan...yg tgh di suap tu anak kawan mama nama mawaddah..anak dia sgt cute juga...muka macam mama dia...mawaddah ni best student masa belajar medic dulu ni...:P
pelik pulak takde gamabr anak mama yg hensem ni..mesti lah ade kan...ni kat rumah mami n fadz..gamabr credit tu suleh...dia sgt ahppy di rumah fadz..walaupun mul2 malu2 rimau..and auntie suleh yg suka menyakat..
bukti betapa sedap nya butter cookies auntie fadz....aisyah makan ngan suka sekali...FYI..aisyah kurang mkn biskut...dia tak minat manis2..but this one..sedap wa cakap luuuu..:P
gambar ni haris yg shoot...giler power anak mama..hehehe....kalau tengok cara dia amik..memang nampak cam pro...member mama igt camera DSLR tu dia punye...hahaha...clever lah haris zafran...


tajuk pun dah menggamabrkan betapa happy toi2 nye mama dapat jumpa member2 lama....sgt2 sweet lah memory ni...jumpa balik semua dah beranak pinak...tapi mama paling banyak le anak nye...kui kui...

insyaAllah...next time nak buat gathering yg besar lagi....tapi rasa nak tunggu another 2-3 yrs lah kot...by that time..anak dah tambah lagi..:)

thanks to wadah, meyam, mami and all for the superb foods and hospitality.. :)

7 comments:

MOMMY NADIA said...

ehh Waddah..lama tak tgk dia!
dah besar yer anak dia??
dia duk kat jb jgak??
best kan buat gathering,last time puasa ada jgak jumpa bdak pc..mai,bob,azie.zarul and fadhil..they all stay dekat2 sini..boleh lah kadang2 berjumpa!!

R I N I . R A N I said...

wah...bestnya buat reunion..
buat kat umah saper? waddah skrg keje mana?

Siti Rohana said...

wadah dok keramat...ct turun kl last week..itu yg janji nak jumpa tu....itu lah..sgt best jumpa kawan2 lama ni..kite bila nak jumpa nad?...

Siti Rohana said...

rini...wadah kerja HUKM.....itu lah rini..syiok...nanti ko balik kite gather2 jugak ok?....hehehe

K-Addicts said...

bestnyer...kalu nak invite aku pegi reunion kena pilih tempat tertutup. malas aku nak kejar2 adam. sudahnya xde maknanya reunion tu nanti.

Siti Rohana said...

teh: aku pun suka tempat tertutup...esp kite yg ade anak2 ni...takut sedap2 sembang..anak dah hilang ke mana...:P

jie @ azie said...

best nyer reunion siti..
letakla gmabr aisyah & haris lagi..
tak puasla tgk siti :)