Sunday, 24 April 2011

False labour pain

Hehehe....kali.ni.dah tak tertipu ye baby....abg haris dah buat macam ni pada mama dulu....

Malam tadi around 4 gitew...mama ada contraction...ok...sakit la...tak regular...jadi dalam 4 kali...kuat juga sampai mama terjaga tiap kali sakit tu....

Sama sebijik macam pregnat haris...masa haris dulu..mama panic le..terus gi spital...rupanya false labour...ces....

Budak2 lelaki ni....sukr main2 tau...masuk 37 minggu...kasi buat gimik....tolong lah jgn....tension tau...dah le memang tak sabar nak beranak ni....

Azam mama kali ni...selagi tahan...nak dok umah....kalau boleh pecah ketuban kat umah...2 kali beranak....pergi awal sgt...sudahnye...melangut kat spital...

Ps: bgn pagi tadi terus membuang...rasa nya sebab intestinal spasm yg rangsang contraction tu...ye la...mlm.tadi mencekek tak hingat...siap bantai mempelam masam....:p
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 comments:

NikNadimah said...

aku tumpang excited org lain nak beranak...hahaha....wish u all da best ct!kita beza seminggu je...bila ko dh selamat nti,aku pun bedebar jugak.

Fauzan Che Harun said...

hahahah...itu lah...harap2 yg ni keluar cepat lah weh...kalau ikut pengalaman yg lepas2..anak lelaki awal 2 minggu..anak pompuan lewat berhari2...yg ni dah berkali scan nampak bird ni..hararp2 awal lah 2 minggu jugak macam abgye...:)..Amin!

jie @ azie said...

cepat2 la keluar siti. sama la mcm aku..dah tak sabar nal pegang baby ;)

Mama said...

jie...itu lah..walau anak dah 3 kan..masih rasa rindu nak pegang baby lagi...harap2 ct sehat lah pas ni...jgn ade masalah berkaitan jantung lagi..if not..this will be my last baby..sedih bila tengok aisyah sorang aje girl...

Allah knows best!...