Sunday, 4 December 2011

dugaan

Dah puas berhati2. Tapi kalau Allah dah plan macam tu. Tetap jadi. Mode sgt sedih dan letih. Semoga diri ini tabah dgn dugaan Nya.

Ps: kawan2. If sakit or anak2 sakit. Jgn lah ada contact dgn org lain. Kesian pada org tu. Tambah bila org tu ada anak2 kecik. Igt lah hadith tentang kalau di dlm kawasan wabak, jgn keluar serta sebaliknya. Jika tahu kita ada sakit yg boleh berjangkit. Jgn lah pergi lawat org or bersama org yg sehat. Jgn pentingkan diri.

Pss: kami tidak akan melawat or mahu menerima tetamu utk 3 minggu. Harap maklum.
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

mommyNadia said...

Nape ct??What happened to your kids..

nadia pun sgt lah concern kalau anak sakit,sanggup amik cuti takut anak org lain berjangkit kt nursery..
but there are certain people who never bother about this..
end up, balik nursery on fri, the lil boy kena sakit mata..adoii sedih nya hati..tapi nak buat macamane..