Saturday, 11 June 2011

Lagi..:P

54kg now...2 more to go...Auw...i can fit in my size 12 nice black dress, my curvy brown dress and my slim black trouser...

feel so sexy lah weh!....

ok2...sudah2 ct...but betul2 syiok la....perut sudah tak buncit, peha n kaki dah slim down but the b**bs...macam biasa up by 1 size full with milk....hahaha......tak ke seksi tu... ( abang??)

nasib baik i kat luar tutup2.....if not...jlo pun nangis .... ke?.... jadi kalau nak kelihatan badan seksi kalah jlo...kena dalam rumah lah weh....my dorothy perkins brown dress dedah2 tu...buat melaram dalam rumah depan my darl n anak2 lah ye!...

mode: sedih sebenarnya...buat entry happy nak cover hati lara...macam biasa...mama memang power bab2 cover hati ni....expert dah kata org...letih jaga hati org...hati sendiri selalu terluka...bak kata Izu...

tak mau feeling2...lah...nanti sedih lagi...benci tau!

2 comments:

ishamizu said...

hehehe hahahaha..i like. mmg betul kan, asik nk jg hati org je, hati kita tk de sape kisah..so sad..tk pe Ct, izu ada..hihi

NikNadimah said...

awwww sexy!aku ni masih ada isi lebihan kat perut...grrrr geram!