Saturday, 11 June 2011

fungsi blog ini

Dok fikir2...aper lah fungsi blog ni...asyik entry meraban aje...kesian lah pada org yg baca...ada ke?...hahahah...jadi..mama dok fikir2...i need to make my blog in bermanafaat lah kan...boleh aje buat entry meraban tu...sebab itu memang tabiat/perangai/bawakan org nama ct ron ni...keh keh keh...but..still lah..i need to write something good for others to...

mari kite lihat...apa yg boleh mama up kan...:

  1. nak update more pasal tips2 anak belajar
  2. nak add update pasal sunnah dan hadith Rasullullah
  3. nak share more tools for early learning
  4. nak meraban lebih eh2...nak jugak tu
  5. nak kongsi more resepi
  6. nak selalu update blog...ini yg paling penting...
wah2...panjang list tu ct...boleh kah.....nanti kite tengok ye...:)

kejap2...fungsi blog ini juga untuk mama meluahkan perasaan mama yg selalu ke laut ni...i need somewhere or something to berjiwang2....suka duka...erm...tapi selalunya entry macam tu..only for 30 min..then mama akan delete...malas nanti banyak spekulasi...ewah...ape ko igt ko tu maya karin?...mayang kering ade lah..:) dah2..melalut lagi....

ps: satu algi entry meraban...bila nak bermanafaat ni?...haih!

7 comments:

mommyNadia said...

nak suggest boleh..blog dulu ct time kt UK,suka update pasal masakan..boleh share jgak for blog skrang~
walaupun I ni jarang2 masak..tgk kasi terliur pun udah..mcm blog mek teh..sokmo buat orang drooling!specially time preggy..sgt tak bagus ye teh..hehehe kidding!

mommyNadia said...

eh apa nadia meraban ni,,tk perasan dah ada kt point no5..feningfening mommy anak 2 neh~

apa pun ct mmg dah lama tk share resipi kan..

Fauzan Che Harun said...

yap...will do...next post...kite masak2 western...auw..kena minta resepi2 cik abg yg power2 tu..:P

R I N I . R A N I said...

Hehe....ct, nak mintak tips nak kempiskan perut. Huhuhu... my tummy wpun x preggy, tp ckit lg nak mcm perut org ngandung 3 bulan

Mama said...

Rini, tips nanti aku share. Auw. Stay tune darl. Hehehe

NikNadimah said...

ct,aku nak yang no1 plssss~

Mama said...

will do nik, will do...aku tengok merajinkan diri ni...tapi..macam biasa..faris lagi rajin nak mama dia..haih!..:P