Tuesday, 17 May 2011

Tahniah nik nadimah

Alhamdullillah...kawan mama sorang lagi dah bersalin..Nik nadimah telah selamat melahirkan baby boy yg hensem..:)

memang semua org dah beranak dulu ni...habis semua tinggal mama..dah lah due date mama lagi awal...erm...boleh tahan lah gelisah dah mama ni...:P

opss..lupa...another friend of mine...Anati...dah pun selamat bersalin juga...dia pun due date lambat lagi...tapi tak sure baby aper...:)

Kepada nik nadim...semoga kelahiran baby boy ini akan memberi rahmat dan akan mengukuhkan kasih sayang antara mu sekeluarga..Amin..:)

selamat berpantang kembar ku...alah..anak kite tak kembar le weh..anak aku liat nak kuar..:P

ps: tolong lah malam ni bersalin...ke macam mana?...hehehe...tak per la...nak dok dalam tu pun duduk la baby...Allah dah plan baik dah ni untuk mama kan sayang..:)

1 comment:

NikNadimah said...

tengsssss ct,lap u muahhhhh2x...ada entry utk aku.ihikkksss...

jenuh bilang member bersalin la ek...takpe baby pilih tarikh best la tuuu....

jgn stress tau...