Wednesday, 18 May 2011

Bilik dah ready...

Hari ni mama buat kerja kuat sikit...since my loyal helper yati telah terbang ke indon....i have to do everything myself....

Mula dari sapu, mop, kemask, dan menjahit apa2 yg perlu...maka...siap lah sudah....

Bilik ini akan menjadi bilik sementara mama until mama kuat nak naik turun tangga...kemas n kecil...senang nak maintain...

kerja belum selesai...mama nak mop dapur pulak...:)

moses basket dah sedia....tunggu tuan aje lah ni...

bilik ni dekat dapur..senang nak mkn2 nanti bila tengah malam.....sila abaikan dapur mama yg penuh pepak tu....rumah org rajin...memang macam gitu...:p
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

K-Addicts said...

wah...aku rasa mcm ko xpenah buat home tour kat umah ko kan? yey!!! buleh tgk umah ko. nak pegi ntah bila la buleh sampai kan... tp nice la bilik mu mek. aku pun prefer bilik kecik yg senang nak mantain. kalu bsr2 karang ko jgk yg penat nak mengemas, menyapu, mengemop bagai.

ibunda terchinta tak tunggu ke ko bersalin nanti?ke lps bersalin, for pantang baru dia mai?

all the best ye mek!