Wednesday, 9 February 2011

Haris reading Malay



dah lama mama janji nak masukkan vid haris mat salleh celop ni baca bahasa melayu...

heheh...ade 2 vid..tapi yg ini proper sikit lah..yg first tu..mama tak boleh tahan.dah tergelak2...hahaha

enjoy!

2 comments:

ishamizu said...

Good job, CT and well done to Haris. kagum aku! n suka dgr suara Haris, cute ok! hihihi.

Ko tau aku tgk dgn Zahin, cakap Hariz sebaya dia tp dah pandai baca dah..Zahin kata apa tau, Zahin belum pandai lg. Then aku cakap nti umi ajar nak? Boleh dia kata tak nak..aku tny kenapa..dia kata dia nak belajar baca seniri..Sabo je la aku.

Fauzan Che Harun said...

hahahah...chomel aje jawapan zahin tu...kalau ko nak mula ajr dia...pun ok..but dia akan belajar dekat skolah dia nanti...cara sama aje izu...better tunggu dia belajar dekat skolah...aku rasa mesti dia suka...:)

kat uk..umur 5 thn dah mula membaca...umur zahin dah cantik2 arr tu...:)