Saturday, 14 March 2009

Spring is here...


Walaupun dah spring still boleh thn sejuk...merah2 hidung aisyah
abg haris macam biasa...happy aje

alah2..tak boleh nk buka mata...windy n cold...
ini first time aisyah pergi park dan mama bawak keluar dari pram

abg haris dapat bola...excited!

itik2 pun berenang

bunga2 daffodils pun berkembang...

5 comments:

zrauk said...

Haa...bestkan haris g main bola kat sana ek..cutenyala anak dara ct tu...

haizal said...

cutenyer adik abg g jenjalan...cantik sgt bila time spring kan...sini blom nampak lagi bunga.cuaca dah ok sekarang..takde sejuk2 giler2 mcm dulu lagi.
aisyah berapa bulan dah sekarang?

ummi Afiqah.

Suzana Abd Manan said...

Seronok bila dah spring kan, macam burung lepas dari sangkar rasanya.. Aisyah and Hariss soooo cute...geram.

Fauzan Che Harun said...

zahira: sesekali keluar ni..jakun pulak ct engok...hahaha

ummi afiqah: aisyah dah 3 buln 1/2....itu lah dah mula keluar dah bunga ni...hehehe

kak zana: aah lah kak zana..rasa macam burung lepas dari sangkar..ewah....tapi sekarang dah hilang lah musim dpress nak balik masia....rasa macam tak nak balik pun ada..balik hujung tahun lah cam gini...hohoho..boleh gi carboot lagi..kasi penuh kontena...hahaha

izuan murat said...

Salam..

Bestnye Spring, bunga sana-sini..

ank2 pon hepi yek ct...hehee..

Aku pon xsbr nk abis pntg ni ah..:D

Ok tk care yek!!