Tuesday, 23 October 2012

spritzer water dispenser mini..

wah2... kemain...macam opis ye nak ade water dispenser cam gini!

ye2..agak terlebih sudah...tapi memang guna...

mama beli yg ade aur panas terus...buat bancuh susu abg haris n aisyah dan bancuh milo mama dlm bilik...

pastu tak payah le mama nk berangkut air masak tetiap mlm utk budak2 dan org2 tua nye minum...tak kose dah!!!

hehehe

jadi abg belik

yg air sejuk shj...RM 38

yg air panas skali RM 78

both harga x masuk airnye lah...air 10 inggit botol besar tu..

yg air panas tu..ada child safety lock utk budak2 yg sgt suka menolong selamat dari air panas...

faris tu...semalam dah pandai bukak air sejuk...letih pulak mama nk menjaganya...

mlm ni nak letak tempat tinggi...

best weh...

kecik pun kecik aje...x macam kat opis punya yg gabar...ini just nice utk kegunaan rumah...hhehehe

eceh...tetiba rasa dahaga...hehehehe

No comments: