Wednesday, 30 March 2011

SLow but it's getting there...

Slow2...kemas bilik2...sebab bersalin di Jb...jadi ramai nak datang bertandang dari jauh2..nak tido rumah mama ni...

Dari tak de tempat nak berpijak...penuh dgn mainan...sampai lah nampak rupa bilik...ada helper 2 org ni..boleh minta tolong pungut2 mainan..mama dah tak boleh nak tunduk2 sgt...:P

lagi 2 hari siap lah ni...slow2...tapi nampak progress nya....

Lepas ni nak buat shopping last minutes...nak top up apa yg boleh...malas nak keluar dah bila bad cukup bulan nanti...

Seronok lah rasa hari ni...badan dah sihat sikit...boleh keluar gi pasar malam..beli bihun sup...alahai..sedapnya...:)

1 comment:

ishamizu said...

Kemas pelan2 ye Ct..aku pun dh byk kali kemas..tp tk bsalin2 gak..hihi..skjp je kemas patu bsepah blk..so kenaaaaaa kemas lg..dn lg..tk pe la, exercise ek. ;)