Saturday, 26 March 2011

2 weeks journal..:P


new set?...no la...new cover only...for the new baby insyaAllah....notice all the flower?...dah kata girl...but to our suprise...the latest scan show nice testis and penis...nasib lah ye...semua cun2 dah ni...even the barut is baby pink....:P

aisyah new fav spot!...main2 cak2 dlm ni....chomel :))

went to pusat sains negara to see the dino's alive....best sgt!!

hensem lah abg haris...''wink''...aisyah tak senyum...letih kot..:)

episode rehat....aisyah demam..:(...but now dah ok...just ade hingus n batuk sikit2..alhamdullillah

abg haris demam...now pun dah sehat...just on n off cough...Alhamdulillah...


ps: mama pulak batuk teruk juga ni...dugaan sungguh...dah 2 mlm...campur 3 mlm....5 malam tak cukup tido...dugaan bersambung2....huhuhu

5 comments:

MOMMY NADIA said...

alah ye ker..takpelah cun ape lil boy in pink!
me too risau karang kuar opposite gender ;)

Nadia suka moses basket..tp kt sini mahalnye ct kt mothercare tu..

sabar yer..aritu Nadia batukpun..tak boleh tdo!

MOMMY NADIA said...

ya Allah ct..berbunganye hati baca comment ct!

a'a..m.basket dgn kaki..dah agak,urs one mesti ngan kaki jgak..

tkpe lah ct..mcm nak angkut dr jb tu..lagipun,tkde sape plak yg nak ke jb buat ms ni..

anyway thanks alot dear...

ishamizu said...

Get well soon dearies..

K-Addicts said...

nice lah ct! mana ko beli tu? cantik bunga-bunga dia.tak macam style kampung yang very the ugly design. haha..

looking fwd to see tuan empunya bakul ni nanti ye.. due bila?

Mama said...

izu: thanks :)

mek: aku beli dekat tanjung malim....but this cotton...memang telan duit laaa...bukan jenis siam tu...4 inggit semeter..yg ni harga semeter 17 hinggit...aku beli 2 meter..jahit sendiri...cotton sgt2 sejuk...itu yg aku beli jugak tu...tak sanggup baby kepanasan...and dlm tu pun bantal kekabu buat sendiri...memang aku ni ..suka buat dari beli..aku puas hati..:)..ko belum tengok barut PINK aku...gile aaar..org lain barut putih..aku memang dah mengidam tengok kain tu...siap aku beli lebih buat selimut...auw...:P

aku nye due..ikut OT nye tarikh 5/5/11....kalau ikut kire2..19/5/11..ikut scan 11/5/11....haaaa..tak tahu yg mana lah ni..rasa2 macam 5/5/11 tu lah...muka obs aku tu konpiden aje aku kena c-sec..:)