Friday, 5 November 2010

Alhamdullillah..

dah 3 bulan ..sekejap aje...( iyer lah tu)... mabuk dah kurang Alhamdullillah..cuma rasa payau mulut tu ade lagi...dan gestrik masih ade...

routine...now..makan 2 jam sekali...terpaksa...sebab kalau lewat sikit...perut sakit..muntah....

masih cuti masak dgn jaya nya.....

badan masih kurus...berat tak lari 53....sebelum mengandung 56...pergh...:P

tengah nak putus susu aisyah sumayyah dan tgh potty train sekali gus...harap2 berjaya....

masih tak tahu nak bersalin kat mana...jb?...perak?

belum buat proper announcement psal pregnancy yg ke 3 ni pada ahli keluarga lain.so ramai tak tahu!..:P

perubahan perangai mendadak...kalau ade kurang suka sikit2 dulu dekat org...sekarang ni jadi giler menyampah meluat benci rasa nak tampar aje!...betul...tengok gamabr pun tak boleh....don't blame me..blame the hormone!

jadi sgt2 suka tengok mata cik abg...mata sepet kah budak ini?

benci bau busuk!...tanda anak girl kah?

suka makan benda yg masin2..daging...dan tak suka makan benda yg ade spice!...macam tanda anak boy pulak...

makanan yg tgh giat sekarang..potato...tak lau telan nasi...macam pregnant aisyah dulu aje

mimpi dapat baby girl..entah...ok sahaja baby aper2 pun...asal sehat sempurna dah cukup.....sebab dah ade sepasang..:)

kesimpulan...kandungan kali ini sgt2 mencabar...sgt2 badan letih...dan menyebabkan mama serik sgt nak mengandung lagi...:(

opsss....lagi satu...alamak..suka tengok balik citer korea lah...huaaaaa....layan fullhouse dgn jaya nya...:/...macam aisyah dulu laaaaa....mengadap aje...itu keluar muka cam gitu...igt kali ni nak mata mama..ewah...bulat!..:P

lambatnya lagi nak beranak ni...lepas ni nak rehat lama...abg kata 5 thn..:P..kalau ikut mama....berpuluh tahun!...:P

1 comment:

K-Addicts said...

a'aah la ct..patut la aku rasa macam dah lama xbaca blog ko.mmg blog ko xde dlm list aku.nasib baik ingat lagi address ko ni. ingatkan ko memang dah lama tak update blog. cheh! rupanya memang xde dalam list aku..add aku sekali lagi pls! ;p