Wednesday, 7 January 2009

Bagus!

Macam biasa...semua kerja rumah dah selesai...so dok baca2 news ni..and..


CARACAS 7 Jan. – Kerajaan Venezuela semalam mengusir Duta Israel ke negara ini sebagai protes terhadap serangan rejim itu ke atas Genting Gaza.


i'm so happy with this news...walaupun negara ni buka negara islam...but still tindakan nye lebih baik dari negara2 arab sekitar palatine tu!...yg duduk tidor...

Sangat teruja dengan tindakan venezuale....i'm hoping that other country will do the same thing!...

BOIKOT ISRAEL laknatullah....

3 comments:

Mommy Lil' N said...

ohh..bagusnya Venezuela..is the president the one yg panggey Bush Devil kan? hihi..dia mmg anti US..sekongkol Israel Laknatullah..
Airmata ni dok bergenang je tiap kali tgk front page paper semua gambaq Palestinian children..yg da pergi menemuiNya..May allah bless their soul yang masih bersih suci takde dosa walau setitik pun..

Segenit Puteri Bunian said...

yes..aku pun sokong jugak!!!aku pun heran..negara2 islam yg berjiran semua dok diam..byk pinjam duit dgn IMF la tuh..tgk je sedara islam diorg dianiaya..

Siti Rohana said...

mommy najeeb: yer ke...ct tak tau yg venezuela ni memang anti US...tapi bagus lah...berani...
memang ct memang nangis tengok keadaan kat palastine..rasa sedih sebab tak boleh nak buat aper2...kiter boleh doa n buat benda2 kecik aje..
Ya Allah..permudah kan urusan rakyat palastine...berikan mereka kejayaan...kuat kan semangat meraka...jihad fisabillillah!

teh: itu lah...kejam!...benci...argh...