Wednesday, 30 June 2010

Dinner malam ini...

Dah lama sebenarnya nak dinner macam ni...bukan candle light dinner ye puan2....dinner yg simple tapi memang kena selera mama untuk semenjak 2 menjak ini....bukan sebab berbadan 2 ye puan2..:P

Malam ini dinner...char kueh teow dan minum ABC....hahahahah......sedap sgt2.....pergh....tak de kata yg boleh di ucap...

mesti anda semua igt mama dinner cam canggih aje..tapi sebenarnye tah aper2...but for me...giler syiok...hahahaha

sampai gambar pun tak sempat nak snap...dah selamat belagu di dalam perut ku..:P

mama dah lama tak de selere nak bersantap ni...nasik pun makan tak makan....hari ni tak masak nasik pun...nasik semalam buat nasik goreng....abg haris bantai....aisyah punya bubur hari ni..bubur udang....ptg..mama masak mee kari...itu pun budak2 hentam 2 pinggan...mama macam biasa..kutip mkn sayur dan udang tu....tak selera lah...

Asal lah tak selera sgt nih..UPT ( urine pregnancy test) negetive..:P...tapi selera...hancus!....

tapi malam ini....kira rekod lah tu...ABC tu....abg memang rasa seteguk aje...mama habiskan berteguk2...hahahah...kueh teow tu...kena kongsi sikit le...makanan fav both si kecik tu....tapi....merasa gak le...asyik tanye anak2..dah ke?..dah ke?...ahahaha..naik boring agak nye mereka...terus bagi mama makan aje..:P

kat luar tu dok bunyi tok tok tok...my darling jumpa geng main ping pong...melayan ping pong dgn meja buat sendiri tu depan rumah...dah kol 10 15 mlm nih..belom set akhir lagi tu...hahaha...tah bila nak tamat game tah le...ini kena buat trick..suh haris panggil masuk baru stop agaknye.:)

esok igt nak update pasal we all ke klcc ....nanti lah...semalam baru lepas selesai melayan adnan sempit...kira best gak le....kite suka part...lagu mata ke hati tu...ahahaa...gile lawak!!!

nak stop ni...aisyah dah panggil...:)

1 comment:

sya_zazoo said...

letih sgt kot ct. kene rehat jugak. kalau sya ni boleh gak amik cuti sehari.hntr anak pi taska pastu rehat. camtu ct apply cuti kt cik abg...sehari pon jadik la.cin abg jaga derang..ct tido...& bersantai. sure selera dtg balik..