Saturday, 26 June 2010

back dated entry...holiday in Bukit mahkota..aka tokwan's house


kami..:)...abah x de...dia tunngu org repair lampu...

kucing fav aisyah...:)

kolam ikan tokki...
aisyah ade gaya fesyen topi yg baru...:)

them...mereka buah hati mama...abg haris dan baby aisyah

setiap pagi..kami breakfast dekat pondok ni...seronok sgt...berselera makan..diorang ni..pantang sebut nak keluar...nak aje..:)

ok..dah berzaman dah balik nye..tapi baru dapat amik gamdar dari pc masuk my mac ni....erm...baru semangat mengupdate blog..

sepanjang seminggu tu...banyak jugak aktiviti...tapi mama akan buat entry yg lain untuk special activity kami kat sana...

rumah my MIL ni...lumayan..:P...sgt2 cantik hiasan taman dia..my FIL ni sgt suka berkebun dan menjaga taman rumah ni...setiap hari esp weekends tu...memang kerja nya membersihkan taman dan kolam ikan....

cerita pasal kolam ikan tu...makai...ikan koi dia.....besar2 peha org....gemuks2..:P...selalu usik my FIL...nak masak steam ikan2 dia tu...:)

anak2 memang suke keluar tengok ikan...dan ade sekor kucing yg sgt chomel...yg aisyah sgt2 minat...tapi mama lh tak larat nk cuci tgn dia bila pegang kucing...

tapi itu lh...rumah besar tapi tak de org...anak2 dah besar...kalau cucu2 tak balik...mesti sgt boring...macam kami yg jauh ni....bukan boleh balik selalu....kalau ikut my MIL...setiap minggu nak kami balik...tapi...itu lh...jauh sgt...sebulan 1 kali lah kot...lagi pun kesian budak2 penat..long distance kan...boring dalam keter...

insyaAllah....kalau ade rezeki..kami balik lagi...haris sibuk nk pergi main swimming pool...club house dia dekat dg n rumah....seronok haris...aisyah happy...

layan aje lah model2 ni melaram...:)

2 comments:

K-Addicts said...

perghhh!!! PIL ko tu YB ke??? kaya nampak tuh.

Siti Rohana said...

hahaha...tak lah....tapi mereka sgt murah rezeki(aka kaya)...Alhamdullillah...:))

rumah...pergh...cantik sgt2...

aku siap berangan2 tu....hahahah..