Thursday, 8 April 2010

sesekali update...biar banyak ye tak?

aisyah cuba memujuk abg haris... dia panggil haris ..( bangggg)...
abah ngan aisyah..masa ni aisyah merajuk nak keluar rumah...dia pantang denagr word outside...cepat2 amik kasut yg dia panggil sheuuu
sgt payah nak amik gambar mereka bertiga yg berkualiti..ade aje benda lain nak buat...:P
satu macam mamak2 sikit..satu macam cina2 sikit...kira ok lah...merasa macam2 bangsa dalam 1 keluarga...:)
haris sgt suka explain benda2 yg dia pegang n tahu...sgt suka bercakap....macam siapa yea?...eh2..macam mama..:P


hahaha...seperti tajuk juga...ni saja nak update pasal anak2...haris bulan 5 ni dah masuk 4 thn..Alhamdullillah..and aisyah dah masuk 1 thn 4 bulan...

seronok lah sgt mama..melihat perkembangan anak2 ni....macam2 ragam....adat anak nak membesar..accident2 ni biasa..baru ni haaa..aisyah tergoleks...ade lah benjolan di kepala....pastu...haris tergoleks basikal ...luka sikit kat lutut...kalau anak sorang...menjerit lah kot...tapi mama dah anak 2...dah lali...hahaha...so respond pun cam gitu2 aje...suruh haris minta doa pada Allah supaya Allah sembuhkan....nanti diam lah nangis nye tu....:)..masyaAllah...

dah lama tak snap gambar mereka bersama abah mereka...ni kasi update sikit abah yg dah kurus sikit ni....makin hensem la...iskh...risau student dia mengorat la pulak...hahaha...tak per2..tahu..dia setia..tak gitu bang...

ps: i lap u lah..:P

3 comments:

MOMMY NADIA said...

Aisyah cute..btol cm cina!!
my lil boy pun,kalau tgk mommy dia dah pakai tudong,cepat2 dia amik shoes!..mulut mengomel "chue..chue.."

syazyatie said...

wah..banyak jugak updet.hihi..tula.letih kan? nak2 anak tengah lasak ni.sya rasa nak anak ramai..tapi tak sanggup melalui waktu peknen & bersalin. Sakit bersalin separuh hari baru beranak.tak sanggup lagi. nak2 pulak episiotomy yg agak dasat kesan epidural..fuh..lagi tak sanggup. takpelah..mcm ct kata Allah knows best.

aLyNnZ said...

ye larr muka aisyah cam cina!! muka bulat..tomei..abgnyer cm bintang flem industan gituhh..sonoknyer awk dah ada sepasang anak..