Saturday, 24 April 2010

My MIL...my mom..:)


ini my mother in law...nampak muda kan....belive me...she does look young compere to her actual age...the age...alah rahsia lah...kena tanya tuan nye...:P..

she is very lovely lady...memang sporting dan sgt understanding...rasa sgt bertuah ade MIL like her...

igt masa mula2 jumpa...masa tu tengah dating ngan abg kat selayang mall...actually selayang mall tu dulu belakang umah my MIL la...tengah jalan2 gitew..kantoi pulak ngan dia...mama ngan penuh malu2 nye...lari2 belakang tangga...bukan aper..belom ready lah nak jumpa..:P...

tapi ok aje...jumpa senyum2..salam...kelakar lah time tu..:P

dan yg paling tak boleh lupa bila adik abg..yg bongsu tu cakap ...abg pojan macam gajah...kak ct kecik macam tikus...laaaa....memang ketara sgt ke kami ni nye saiz...keh keh keh...

now dah nam masuk 6 yrs kami kawin...dan my MIL dah kenal mama about 10 yrs gitew...but sayang dan layanan my MIL still the same...macam mula2 kenal...caring dan warm....sebab itu personality my MIL...

ma... thanks for being the best mom...rasa sayang ma ngan mak ct sama...memang tak de beza....that's what make me love u as much as my mom...coz u are my mom too...i love u..:)

1 comment:

K-Addicts said...

ur one lucky daughter in law lah ct.. ahaha..funny thing first time ko jumpa MIL ko camtu..ada pulak menyorok...kahkahkah... MIL ko mcm MIL aku la. sporting and so loving. May Allah always bless our mother MILs!!