Sunday, 20 December 2009

Bersawang...haih..

Sangat lama tak update blog ni...sgt lama...oh..rindu..rindu...

Sekarang ni..mama ade diari..tulis pakai tgn lagi feel gitew...so...agak terabai lah blog ini...banyak sgt benda nak cerita...pasal Aisyah first bufday..pasal Haris and his new update...pasal mama dan abah...pasal raya...haih...banyak tu...

kena juga cari masa nk update...

nak masak pulak dah...nanti lh..update later...

ps: rasa hati nk tambah baby...nak baby girl sebab nk beli baju...nak baby boy sebab nak kasi haris partner..tapi mengenangkan 2 pun dah tak menang tgn.....tak boleh lagi lah kot..:P

3 comments:

Suzana Abd Manan said...

Good idea, boleh tambah ramai2 lagi. Best kalau ada anak ramai2. Akak pun kalau boleh nak tambah lagi...hehe;)

Puan Gee said...

btol siti, feel tulis diari tu lain dr tulis kat blog, sbb takde org blh bc diari kt. akak pun dah lama tak berjiwang tulis diari.

bgs ler kalau nak tambah bb lg... blh start dah tu... by next year Aisyah dah nak msk dua thn hihi...

syazyatie said...

rasa mcm should get one..esp nak dekat new year dh ni.best gak back to zaman remaja ada diary..hihi..good idea ct