Friday, 6 November 2009

Aisyah 11 bulan


Dah lama tak update pasal si kecil ni...dah 11 bulan dah dia...erm..banyak perkembangan yg memberangsangkan .. :) Alhamdullillah..

Sekarang..no more merangkak...berjalan sahaja :) dan bila dah tinggi ni..boleh lah capai apa2 yg patut tu ye.. hooooo.. penat oooo...hehehe

Dah banyak jugak words yg keluar tu...nak...nak..nak....dah..dah..dah...nenen... ini yg selalu sebut ..sebab ini aje yg penting... :)

dah faham arahan.... dah pandai main kereta abg haris tu...tolak sana..tolak sini...berebut sana..berebut sini....

Sangat suka berdukung..adoi..sakit pinggang...

makan pulak...erm...makan bubur mama masak...nestum tu..kadang2 bila mama malas... :)

oh hooooooo...dia kena chicken pox.... hari ni hari ke 5...dan dah baik....tinggal yg besar2 tu...belum turun keruping nya...yg lain dah ok...alhamdullillah..tak meragam...MasyaAllah... :)

dan...dah botak..mama botakakn..gaya rambo...tak kuasa nak cantik2.... dok tergaru2 aje sebab pox2 tu...so...kurang ayu dah le....cam muka abah nye habis...sebab...dua2 pun botak.. :)

3 comments:

HalfBlood Princess said...

comeynya Aisyah, Ct bak cni emel nk invite Ct, izu dh privatekn blog.:D

Fauzan Che Harun said...

oh hoooo..izu.... boleh2..

siti.rohana@gmail.com

syazyatie said...

baby girl memang sgt suka menempek kt mama dia.hihi..aku dh 2 baby girl.dua2 suka dukung..tu yg makin kering tu