Saturday, 8 August 2009

breakfast in style...



Bagaimana gaya anda breakfast?....

Untuk yg berkerja...sudah pasti makan di luar kan?....cuba bayang kan ini....

Sedang menikmati roti bakar yg harum dan di sapu mentega dan kaya.....menghirup kopi panas dengan aroma yg sungguh menyegarkan......sambil tgn memetik keyboard laptop....membaca online news....update blog....sesekali memandang pada anak2 yg sedang di buai mimpi..bibir mengukir senyuman ..masih tenang suasana pagi...sesekali burung2 di luar menyanyi....aduh.....

Itu lah gaya breakfast ku hari ini...oh...Alhamdullillah...

Syukur kepada Allah.....Engkau telah memberikan aku nikmat ini....Permudahkan lah urusan ku di dunia dan di akhirat kelak...Amin...

Aku gembira dan bersyukur dgn status aku sekarang...yg aku pilih walaupun pun penuh kontroversi...i'm a Proud Stay At Home Mom!!!.......

So ladies.... come on....join me....it worth more then a billion pound!

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

kata² ko nih menyuntik semangat kat aku ct oii...aku hampir² give up jugak nih.berbelah bagi nak terus jadi SAHM or cari keje. tapi rasa dah best sgt dah dok kat umah ;p

p/s:aku rasa aku byk pikir sampai jadi BP aku naik. (aku syak la) sbb kepala selalu sakit dekat² area mata..

FadzilahMamat said...

Memang bestlah jadi SAHM ni. Aku yang jadik Unit Trust Consultant ni pun asyik dok rumah je. Hihihi...

jie @ azie said...

fusshhh..siti, mmg best sambil tgk anak2 membesar.. i wishh bleh jd camtu gaks..