Wednesday, 19 August 2009

Bila mereka tidor...



Saat ini...tepat pukul 2.54 ptg...anak2 telah lelap utk nap time mereka...aisyah, ini nap ke 2...dan haris nap utk hari ini...

Haaa....baru ada masa untuk ini semua...yea...berbloging.....bagi ct...berbloging ini satu cara untuk hilangkan rasa tekanan, letih, boring dan seumpama dengan nya...

Masak..hari ni dah masak...masa aisyah nye 1st nap tadi.....dah mkn pun...kenyang..burp!...alhamdullillah...

Anak2 dah selamat makan dan selsesai bermain a.k.a buli mama...sambil panjat2..dan geletek mama yg sememang nye sgt penggeli!...

Semua kerja rumah dah selesai....kain dah hantar dobi...Dobi?...hehe yea...cik abg kata mama penat buat kerja rumah...kain tak payah basuh...suruh org lain basuh...hehehe...yer ke cam gitu?...sebenar nya...mesin basuh belom pasang lagi...hehehe...so...kakak dobi..sila basuh kan ye....

tapi kan...cik abang kite memang suka hantar dobi lagi..senang kata nya..itu yg tangguh2 nak pasang mesin...tak mahal pun kan..kira ok lah...rezeki lah tu...alhamdullillah...kurang sikit kerja mama...

mama tengah ada project besar ni...bila dah betul2 berjaya...mama buat special entry...sekarang ni..dah 70% berjaya....doakan ye rakan2...semoga Allah permudahkan...Amin...

ok...sementara anak2 tengah pejam ni..nak pergi isi perut..nak makan roti bakar....haih...asyik mkn roti...nak buat cam ne...dah feveret!...

ok...daaaa....

3 comments:

sul said...

aku pun anta dobi, walopon xde anak2 yg nk jaga, kekeke..
eh..ada...anak mata dgn anak tekak, keskes

Segenit Puteri Bunian said...

ala ct...sweetnyer laki ko tanak kasi bini letih kain hantar cuci kat dobi..what a wonderful thoughtful husband!

chet..mentang² lama kat ovesi, roti jugak menjadi peberet mu...

lil aisyah is so adorable...makin gebu menantu aku sorang nih..(aku ada byk menantu okay!) makin besar makin melepak putihnya...

Puan Gee said...

peace bila semua tido

projek apa agaknya yg mama ct tgh usahakan tu?? tanam pokok ke?

selamat berpuasa ct