Tuesday, 23 December 2008

I'm with u MUNTAZER!

For those who did not know who is Muntazer..he's the one who throw that nice black size 10 shoe to Mr Perasan Bagus BUSH....hoho....

Sayang betul lah..tak kena pulak tu...kalau kena kan bagus....mesti ramai yg happy kan...termasuk lah diri ku ini...dah lama rasa nye tunggu peluang ni...sekali dalam sejarah tu...iskh..kenapa lah tak kena...hehehe...

Muntazer now is in prison in Bangdad...he been torture by the police to write a letter asking forgiveness from that stupid BUSH...kesian die...

Tak per...MUNTAZER..rasa nye..bush dah serik nak datang negara arab ni...sebab rasa2 nye akan ade lagi org lain yg teruja ngan keberanian muntazer membaling kasut tu...juga akan membaling kasut pada si tua bangka tak sedar diri BUSH tu....harap2 lepas ni ada yg berani baling pisau ke..bom ke...botol kaca ke...yg lebih power lagi dari kasut..

CAYA LAH..MUNTAZER...tabek spring toi toi toi sama lu!

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

yezza..aku sokong ko 200%!!!memang padan muka bush dush tuh...hahaha..syg xkena kan..malangnya dia kena penjara pulak..padahal itu baru kes baling kasut..bukannya kena, bukannya sakit,bukannya mati kan..itu pon da kecoh..yg si bush dush tuh serang negara2 islam tuh berapa ratus ribu yg menderita, mati...kan kan kan?? aku personally rasa apa yg muntazer buat tuh as a noble thing..bush saje jer suh seksa dia sbb nak cover malu kat satu dunia..

Siti Rohana said...

aah lah..bukan kena pun...kesian lah si muntazer tu...
aah betul2..dia nak cover malu lah tu!