Saturday, 20 December 2008

3 weeks old aisyah


cepat masa berlalu...anak mama dah 3 minggu...abang haris pun dah besar...memang abang yg baik...selalu tolong mama kemas rumah...walaupun dia jugak yg sepah kan...itu lah ragam anak2..

today...i really miss my mom...huhuhu

4 comments:

teh suraya said...

aku pon rindu mak aku jugak huhu...ni baru kat penang..haha.. mak aiii aisyah,cepat nyer menggebu.. da mcm anak dara da..

Siti Rohana said...

hahaha...sama2 lah kite...agak2 org lain pun macam kiter ke teh...ke kiter aje yg dah kawin tapi rindu kat mak?
org lain yg kerja tu mesti busy sgt kan..mesti takde masa nak ridu2 macam kiter ni...kite ni dah tak de kerja lain...layan anak...hbby..perasaan aje lah...hehehe

salle_albaki said...

hehe...bila aisyah tu baring2 sebelah2 ngan haris, nampak cam sama besar plak..huhu...cepatnye aisyah membesar kn..alhamdulillah..hug n kisses from auntie salle n bb raha ye! ;)

Segenit Puteri Bunian said...

itulah..aku pun terpikir jgk. mmbr2 aku yg keje tuh asyik apply cuti nak round dunia je..diorg xingat kat parents kat kg ke???hahaha...lantak diorg lah.tiap org tuh Allah ciptakan unik!