Sunday, 28 December 2008

Acik Ayu dah balik msia!

Hari ni selamat lah acik ayu berehat dan bersantai di melaka...oh...sungguh sedih mama haris n Aisyah kat coventry ni...

Acik ayu ni mama nye bespren kat coventry ni..rumah dekat aje...selang 10 pintu aje...selalu lah pergi bertandang ke sana esp waktu summer...anak2 main sekali...mama2 masak sekali...sembang2...aduh..pasti akan merindui saat2 manis tu...

Nanti kami pulang kami pasti akan ke melaka...bawak Aisyah n haris yg dah besar ni...jumpa Amaar n Ameer.....tapi yg penting mama nak jumpa Ayu...mesti best...

Hari ni nak call ayu di msia...tapi tunggu bila coventry petang sikit sebab tahu..mereka sedang jetlag lagi tu...

and petang ni nak ke Birm..pickup barang Ebay..erm...mama dah beli portable swing utk Aisyah...bukan suka2 ye...Aisyah selalu colic...jadi baca2 article..salah satu cara nak tenang kan dia..boh dlm buai...jadi mama beli lah...harap2 jadi...

ok..need to go...nak masak...lunch time is here....

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

dlm pantang dah buat keje ke..laki ko mana?alahai..weh, dulu anak aku colic jgk sikit2..aku pon try jgk la boh dlm buai..tp kan..bila buai stop je dia ngangis!!!hahaha...sama penat je..

ishamizu said...

Alahai sedeynye baca n3 kali ni ct! aku plakla yg rse hepi sbb dh ada kawan kt sini..hehe..smlm dh dpt ckp ngan ayu, dia still kt umah mertua dia lg kt merlimau..insya Allah akn bjmp nti.gi melaka takkan nk jmp ayu je? aku?? hehe...

Puan Gee said...

Baby Aisyah dpt buai baru ye...
abang long haris naik skali tak??

re : CT... sama lah kita still berpantang... slmt thn br hijrah dan 2009...of coz bl u all blk sini nnt blh jumpa... nmpknya haris le yg jd mastermind sbb dia sorang je boy... nak best lagi kene lah ajak syifa buat gathering selalu ;)