Monday, 26 March 2012

the missing pictures

rasanya gambar ni tidak ada dlm blog mama...ini gambar aisyah bila dia di lahirkan...gambar dlm hospital selama 6 hari...

aisyah sumayyah
sejurus selepas di lahirkan....ini lepas cpr lah ni...pink sikit...lepas tu terus ke NICU walgrave university hospital coventry, uk...
ini dah hari ke 3....ventilator dah off...ubat pun di kurangkan...mama x ambil gamabr the first 2 days tu....sebab sedih sgt....tak sampai hati nak abadikan gambar dia di dlm kesakitan....
hari ke 5....masa ni...nurse tu buat kejutan...mama masuk NICU tu...terus pergi ke incubator aisyah...tengok aisyah x de dlm tu...dah pucat...then nurse tu dtg peluk...dia ckp aisyah have been transfers to normal cot...mama terus nangis...syukur sgt!...

kenangan....sekarang dah besar dah die...dah jadi kak ngah....ade adik nama faris....clever n cheeky sgt the only princess ni...kalau tahu dia akan sehat n sechomel ini...masa Allah duga tu..mesti x sedih kan...but then...nanti x jadi dugaan pulak...tak rasa nikmat bila dia sehat pulak....so...Alhamdullillah...

sayang aisyah!

1 comment:

mommyNadia said...

Aisyah chubby nye ;) pink.Patutlah Aisyah suka pink ct.dia kecik lahir dah color pink ;)