Tuesday, 4 October 2011

pagi ini

Hari ni, semua relex2 aje, yati datang 2 kali seminggu sekarang, ikut pada permintaan, kalau rabu dia free dtg kemas rumah mama as sabtu tu memang wajibul rumah ai :-)

Bahagia sunnguh masyaAllah, bgn pagi tadi, turun kebawah, terhidu bau yg harum lazat, tengok atas meja kot2 dah beli breakfast, tapi x de, tengok dapur, wah, abg goreng mee, thanks sayang, masyaAllah. :-)

Malam tadi faris darl x boleh tido, jadi sama2 bertahajud atas katil lah jawabnya, mama dok tersengguk2 sampai subuh. Abg bgn tengok mama duduk, dia kesian lah tu. Terus masakkan breakfast utk mama.

Bgn pagi semua heppy la, mama oun happy sebab yati datang tolong kemas rumah, boleh main ngan anak2 dan buat kelas awal.

Btw, haris dah mula kelas multiplication for math dan sgt2 suka dia, masyaAllah. Cepat aje hafal sifir tu sebab nak dpt fullmark bila jawab soalan sebab nak bintang :-) well done darl:-)

ok ntg, mereka sudah memanggil :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

mommyNadia said...

MasyaAllah..sempurna sungguh hidup Siti..
Alangkah bahagia kalau Nadia dpt ajar anak kat rumah daily mcm Siti..jeles ;(

atau paling kurang siti duduk area umah Nadia,mmg ku hantar Adam belajo ngan Dr Siti!!