Sunday, 30 October 2011

first time

Weh2, berani dah :-) saya dah berani bawak keter ker jusco bersendirian dgn anak 3 org ni utk bergumbira!!!!

Ramai yg kagum,ehem2. Kagum lah sgt! Yg mama boleh handle all the kids on my own di luar.yap, when u need to. U just do it. Keh! Mama ini garang. Anak2 tak berani buat onar!

Sekitar gambaran anak2 di jusco.

Aisyah kerja berposing aje, ini baru lepas baca buku baru

Haris memang sedia maklum, reading, membaca amalan mulia

Faris macam biasa, tido.

Mama, erm, lepak sambil online blog dlm tabby.

Ps: dulu pakai kembara, berani lah bawak jauh2. Ini bawak ria bapak besar. Still i can do it lah. Kacang maaaa!. Next time bawak budak2 gi library pulak. Gile best kat cni ada perpustakaan kanak2. Memang best!jauh sikit but x kesah. Haris happy giler, aisyah pun, faris pun, mama lagi lah. Dia siap ada tempat utk baby to read flash card. Best!!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 comment:

mommyNadia said...

ct,
I dont why blogger droid nadia tk boleh publish entry,tensi sungguh!!