Sunday, 21 August 2011

favorite saya

Pantang lepa, tgn msduk mulut, berjejeh air liur. Cuk cak cuk cak bunyi, habid basah baju.

Ini faveret saya, saya tengok benda tergapai2 depan muka ni macam sedap kalau di kulum2.

Mama letih yukar baju, tapi mama jgn marah ye, sebab saya tahu saya cute macam mama :)

Ps: rugi betul abg tak dapat tengok faris. Itu le. Gi jauh2 lagi.
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 comments:

ishamizu said...

Hihi mmg cute!;) abahnya gi outstation ye Ct? Ala kesiannya uol, hbs tu blk bila? Take care k!

mommyNadia said...

nape lah,baby boy kita ni semua sodap2..enak kalau di geget!!
baby Izu, baby ct..Ryan takyah cakap mmg selalu kena geget ngan mommy dia.!!

sama like Ryan, pantang takde keje, tu dia dua penumbuk tgh try nak smbat mulut,,;)

NikNadimah said...

sama la nujaid,tgn ke ape ke dpn mata sume nak masuk mulut...abis basah sambil ada bunyi srot srot menghisap.