Monday, 25 July 2011

rokok

Panas hati sepanas cuaca nak ramadhan ni...

Abang ke UK, jadi di tinggalkan kereta baru kami yg memang mama sayang dan sgt particular pasal bau2 dalam kereta ni di rumah IL mama...

Tapi kan...sungguh menyampah nya rasa hati..bila si A ni pergi bantai bawak kereta tu...kalau bawak sahaja..mama ok la...walaupun..kitorang dah sedekah merc dekat dia..still gatal nak bawak kereta kitorang yg baru ni pulak...dia boleh bantai MEROKOK dalam kereta tu...

HABIS BAU ROKOK!!!..

aper ke bahlol sangat ni...

mama ni sgt pantang bau rokok..my darl tak merokok..

dah lah esok nak travel balik ke johor ni

dalam kereta bau rokok..

bahlol betul lah

sakit hati tau tak!!!

menyampah!

ps: masa mula2 dapat kereta tu..bau kulit seat tu pun mama dah pening2..kena boh air freshener baru boleh naik...ini kalau dah bau rokok...tak ke haru...itu yg berasap sgt dah kepala ni...

kenapa lah ada manusia yg berfikir guna lutut macam ni...tolong lah jgn menyusahkan org lain...kalau dah tak de kerja sgt...tolong lah jgn menyusah kan AKU!...

pss: mama sgt marah!

1 comment:

NikNadimah said...

aku tumpang maki hamun sekali...dah la pakai keta org buat sukasuki plak...aku pon benci dgn rokok.my hubs pun x merokok..sama dgn semua ahli keluarga.so kt umh x pnh ada bau busuk tu.