Wednesday, 14 July 2010

Multipost in one entry


senyuman cheeky tunjuk gigi yg sgt chomel mama rasa macam nak gigit!

terkun mewarna dan menyonteng sesuka hati selepas makan pagi :)

fried Red sniper with herbs and Hollandaise sauce

salingan..abg haris sedang belajar dgn tekun...:P

salingan lagi...anak dara sedang memberi post model berkaliber..:P

Chicken and beech mushroom in crook-pot

Prawn and straw mushroom soup

6 comments:

MOMMY NADIA said...

dah besar kn anak2 ct..commey lagi hensem ;)

dr dulu nadia envy ct pandai masak..tunjuk aje..bila nak turrun recipe nye ni ;)

Suzana Abd Manan said...

sup tu nampak sedap , pandai aisyah mewarnqa dgn bersungguh2 nampaknya..

Siti Rohana said...

nad: actually..nak masukkan recipe..tapi tak semapt lah..berebut lappy dgn haris....nanti bila free nak saukkan...then lupa pulak..:P

kak zana: sedap sup tu...ada rasa halia...kalau makan masa selsema memang best sgt..comfort food ni kalau ikut kate mat saleh..:P

K-Addicts said...

alahaii...tergoda aunty tengok senyuman menawan aisyah tu..good girl ye dok dalam high chair...

Siti Rohana said...

teh: masa mula2 balik msia tuh..mana mahu nak duduk dalam high chair, sebab tak biasa, 2 bulan tak pakai high chair, high chair dalam kontena, bila dah lama sikit, baru duduk diam2, now aku buat aktiviti dia atas high chair aje, abg haris duduk atas stool tinggi tu....aku duduk sebelah sambil makan...hahaha..gila lah sekarang, selera macam org pregnant 5 bulan tuh..melantak eh silap makan banyak .hahahah...( aku belom pregnant lagi ye)..:P

sya_zazoo said...

nmpk cam sedaappp.. rajin siti masak.si aisyah nmpk makin comel & cheeky..