Sunday, 4 July 2010

Abah...mama got a present for you..!

ok...tak terpikir pun nak kasi hadiah...hadiah murah2 aje...tapi memang surprise habis le kekande tu...siap tak caya lagi...

the best part is..beli masa tu dekat jusco..haris merajuk...so mama pergi pujuk..masuk kedai2 hadiah ni....pastu teringat...nak beli untuk abg...beli aje lah...igt nak bagi kat rumah...

tiba2..anak teruna ku...dia cakap dari depan kedai makan rasamas tu lagi...'' abah...i got a present for you....mama get u a present...''

semua org dalam kedai mkn tu pandang...abah dah malu2...''iyer ke..iyer ke..bukan haris punye ke..iyer ke mama?''...pastu...dia bisik kat haris..'' haris don't say it too loud...''...eceh..malu rupenye...:P

balik rumah...dia masih lagi dalam keadaan tak percaya...dia kata itu hadiah haris...

bila dia bukak....dia pun percaya...''thank you mama''..and a humble kiss for the giver..aka me lah kan..:P

seronok pulak buat macam ni...mama ni tak kerja..mana ade duit sendiri..tapi bila ada sikit2 dalam tgn tu...banyak benda nak buat...dan rasanya..sgt berbaloi lah buat suprise macam ni...walaupun hadiahnye bukan yang mahal2..:)

abg..i love u lah..:P

1 comment:

K-Addicts said...

betul ct..kita tak keje mmg sangat limited duit di tgn. aku pun camtu la jugak. dlm fikiran dok teringat nak beli itu ini utk kekanda terchenta. tapi duit tak cukup ;p tapi hati kekadang teringin sangat nak belikan dia something..samalah kita ct ;p

btw, ko beli apa kat en pojan?