Tuesday, 4 September 2012

slap chop...

kalau rasa nk bagi penampar kat org tapi tak boleh..boleh beli benda ni..abg ada beli..so hari ini adalah hari pertama guna...best lah bila selalu nak kena dice onion ke...nak masak kari...memang mudah...ayam masak merah pun senang...satu sebab dia kecik...kedua mama x pakai lesung batu...ketiga tak payah nak pikir nak pasang plug guna blander...dan ke empat senang nak cuci...

ada banyak jenis...dari harga murah 12 inggit hingga ke 30 inggit...jgn tanya mama ada yg mana..abg beli 2..mahal ada murah ada sebab nak test...ke tersilap beli...hahahah

boleh lah beli kalau rumah kecik kaunter dapur kecik macam mama ni...best lah...hahahah

SLAP CHOP

slap slap slap....slap chop bawang..bukan slap tok laki...eh?


3 comments:

Mixed-family in da house.... said...

Menarik!!!

beli kt mana ct? x pernah jumpa lg....hihihi

mama ct said...

ct beli dekat kedai depan rumah 12 inggit...pastu beli online 30 inggit...banyak jual online...boleh cari macam2 brand ada...sama aje.. ;-)

Abby Sya said...

Kalau tak ada stokslap chop & graty....boleh juga order dengan kami di www.mymzonline.blogspot.com atau taip dan search sahaja "MYMZ On9 Bisnez". Tq