Thursday, 13 November 2008

Past..present..Future


Teringat zaman muda2...''Just the 2 of Us''..

Now Dah bertiga.....

InsyaAllah...nanti dah ber empat pula.....

3 comments:

teh suraya said...

waah..bila tgk gmbr loving2 ko nih br aku prasan aku jrg sgt bgambar btiga..selalu asyik snap gmbr adam je la.xpun, adam dgn daddy dia..gmbr aku sendiri xbyk.btw, i've been wondering what's ur new tummy look like..mana gmbr nye...

hoho..adam ni sgt la poyo bab mkn nih. yg lembik2 memang dia xlayan. (kalau x,senang la aku pureekan fruit kat dia) aku ada baca dlm web cakap diary products leads to constipation jgk..ntah la..skang aku just bg multivit + susu pedia sure tu je..tension kan bila anak xmau mkn nih..

Siti Rohana said...

ehehehe...itu belom tengok gambar aku peluk2 lagi...hahahaha....

gambar perut....nanti aku upload...rasa kurang cun...malu lah..hahahaha

ic...kalau makan buat tu ko kerat2 ..jgn puree tak nak ke dia?...kat cni..kalau anak constipation..memang yogurt lah yg dia cadang kan...pastu kasi air banyak2...

itu lah teh...memag tension...tengok anak org lain..pantang nampak sudu...nganga...anak aku...kena pakse2...lagi baru telan...itu pun...tak jalan..adoi...hehehee..tak per lah teh...asal dia sehat kan...buat aper yg termampu...kalau itu yg dia serasi...ok lah tu...just monitor aje lah dia...kalau ade aper2 yg lain...jumpa aje dr....doa banyak2...

semoga adam membesar ngan sehat..and jadi anak yg soleh ..Amin..

fazlyna arif said...

siti,tak sabar nak tunggu ko dapat baby lagi satu,pastu balik sini...hehehe...lama giler tak jumpa ko...nasib baik skrg ada internet kan,kalau zaman dulu pakai surat,sure tangan aku berat je nak tulis surat...