Friday, 26 September 2014

sunyi!

dah lama sgt mama x update blog...ya...lama sgt...rasa rindu...dendam..tapi masa sgt suntuk...

kepada yg belum tahu..

thinkerspace dah beroperasi...

dan earlyedukids dah ada sessi playgroup dan seminar...

seronok sgt lah diri ini bila dapat buat apa yg di sukai...

tengok anak2 bersama ibu2 masing2 main dan enjoy...

earlyedukids first playgroup ;-)

seronok dapat share ilmu dgn ibu2 hebat...

logo baru earlyedukids ;-)

syukur sgt kepada Allah bila mama di beri peluang utk buka thinkerspace dan earlyedukids dah kembali aktif!

mama juga ada buat seminar di Nilai Impian...1/2 day...tapi dah penuh...tak sempat nak promote di blog...mashaaAllah..Alhamdulillah ;-)

senarai seminar dan playgroup earlyedukids d thinkerspace boleh di dapati di

www.earlyedukids.com

hari ni satu hari di kedai ada shooting vid utk promosi...

sekarang juga...mama busy dlm proses faris dan maryam reading...alhamdullillah...faris dah masuk buku 1 and doing very well...dan maryam sudah kenal perkataan2 ringkas...mashaaAllah...dia juga sudah boleh follow what i said...mashaaAllah...utk umur 8 bulan...itu sesuatu yg baik..mashaaAllah...dia juga sudah ada first step!...mashaaAllah...

rasanya ini dulu yg mama sempat update

alhamdullillah...mashaaAllah!



1 comment:

ailis zainal said...

Salam..
Puan Ct, saya kagum dengan puan mendidik anak-anak.