Tuesday, 23 June 2009

Aisyah new bottle...BPA free....


Terpaksa....bila bincang2 ngan abang...dia nk yg ni...mama igt nk MAM...bpa free and cute...pink lagi...tapi...abang kata dia nak aisyah guna yg ni....

ini dia...BPA free Dr brown bottle....boleh lh aisyah guna ni....minum susu...and air masak...

Alhamdullillah...rezeki anak2...Allah dah tentukan....

5 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

BPA nih bahaya bila react dgn boiling water je ke?kalu stakat isi air masak sejuk biasa bahaya jugak ek?

UmmiAmmaR said...

nmpknye kena tukar ammar botol nie..so yg BPA free nie drbrown n mam ek ct..

Mimi said...

nowadays semua org dok ceta pasal bahaya BPA kan...

MAM bottle mmg cantik2 and colourful..kalo kt sana agaknya lagi byk choices kan berbanding kt sini..

Ain said...

ct, kak ana dulu pun nak pakai dr brown utk amsyar. actually, its cheaper than avent(kat malaysia, lah)... cuma leceh nak basuh.. renyeh... skrg amsyar pakai MAM.. memang comnel.

cuma amirul still using avent.. tp avent dah kuar BPA free.. http://portfolio.kevinthom.com/albums/nature/melancholy_autumn.jpg

pearl said...

aah.. dr brown leceh beno nak basuh, kalu berjalan terlupa bawak berus kecil tuh, memang terkial2 la nak mencuci tuh...

tapi bagus, dr brown utk anak yang senang muntah .. memang kurang atau takde muntahnye.. sbb kedap kan manufacture nye dgn corong2 tuh