Thursday, 21 January 2010

wajah baru..

sekian lama blog ni dalam keadaan sukar di baca...yg previous templet langsung tak kena...but...sebab malas ..ku biar kan juga...but now...amik sahaja tempelt yg sedia ada...janji mudah nak baca...

Dah lama tak buat aper2 entry....ct masih lagi bercuti..ewah...cuti?...yap...cuti lah ni...walaupun tak kerja... masih layak kan untuk ct guna kan istilah ini.. :)

Abg balik ahad ni..InsyaAllah...sgt ternanti2 kepulangan cik abg...anak2 dah teralu rindukan dia...Aisyah sayang..hari2 pegang mama punya hp sambil menyebut2 ''abah''...Haris darling bgn pagi nangis sambil sebut'' mama i miss abh''...payah jugak nak handle benda2 yg melibatkan feeling anak2 ni...:P

Walaupun balik ke rumah atok n nenek...routine anak2 masih seperti biasa...ct tidak boleh leka...sebab..abg sentiasa bertanya tentang perkembangan anak2...Haris dan iqra' n reading...dan Aisyah nye development...so...masih busy dgn mengajar dan memerhati.. :)

Untuk diri mama...erm..makan makin banyak...badan rasa happy dan sehat...hati walaupun gundah rindukan abg ...sentiasa tenang...kerana teringatkan pesan abg....jgn fokus pada abg tak ade...fokus pada abg yg akan balik..:)...sgt rindukan kata semangat abg...rindukan senyum dan tawa dia...rindukan usikan2 dia...erm...sgt rindukan morning walk kami....:P

Sekarang ini musim kawan2 ct dapat baby...

Kepada rin: tahniah dgn kelahiran baby yg super cute: fatin tihani

kepada reehan : juga tahniah untuk baby yg juga super cute : ayra syafeeqah

Kepada Azzura : juga untuk baby yg extremely handsome : Muhammad muaz

Kepada im n noin: tahniah untuk kandungan pertama :)

dan bila tengok2 baby2 yg sgt2 cute semua nya ini...rasa nak ada baby...rindukan bau baby yg wangi itu...rindukan kulit yg gebu2...rindukan rengetan yg merdu2...but...rasa masih terlalu awal...Aisyah masih breast feeding...dan masih kecil...dan mama dari segi mental..belum ready nak undergo all the pregnancy symptom..and the delivery!..

Hish....otak masih ligat teringat kan abg...sgt2..rindukan dia...

need to stop now...heartburn menyerang lagi...sgt perit...tgh terpikir2 punca heartburn ni...dan rasanya masih buntu... :(

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

laki ko pegi mana ct? jauh aje bunyi nyer...nape ko xikut?

Siti Rohana said...

LAKI AKU GI UK TEH..LAST WEEK..DIA PERGI DEFEND PHD DIA...HUHUHU..

AKU TAK IKUT SEBAB MUSIM SEJUK NI HAAAA...ANAK2 SEJUK...LAGI PUN PERGI 2 MINGGU AJE...TAK HILANG PENAT.. :)