Thursday, 16 April 2009

siapa dia itu bertudung maroon?



Hohoho..siapa lagi kalau bukan Aisyah Sumayyah...

Sambil2 tu mama nak cerita pasal persiapan tok wan n tok ki nak datang ni....

Minggu depan..insyaAllah...dapat lah anak2 ku ini bertemu granny n grandad nye...belah abah...seronok jgn cerita lah kami...so cuti easter baru2 ni...kami tak ke mana2...kami buat program kemas rumah..sambil2 packing barang2 utk di bawa balik ke Malaysia nanti...

Seronok lah rasa macam nak raya pun ada...cadang2 nak cari carpet baru...kasi cover carpet yg buruk tu..hohoho..nak kasi my inlaws selesa lah sikit..yer la..datang jauh2 nak jumpa cucu....

Cik Abang..masih sibuk writing..tapi dah hujung2 tu..cuma kata nya ada lagi data yg perlu di ambil..jadi plan nak bawak inlaws ke wales terpaksa dibatalkan....kami cadang nak bawa ke tempat 2 jam perjalanan sekitar coventry...termasuk lah oxford..manchester...dan beberapa tempat yg lain..york mungkin!...

Bila di tanyakan ma mertua ku sayang...ok ke plan cam gitu..kata nya...dia ikut shj...yg penting datang nak jumpa cucu nya..hohoho....

ok...nanti entry seterus nya...

BILA TOK WAN JUMPA CUCU!

7 comments:

Independent Queen said...

Siti, apa ke nama layout siti pakai ?? lama dah M.usu cari layout pink.. kat mana u get this?

Siti Rohana said...

hoho...ct just search free blog templets...then cari satu2...hoho

salle_albaki said...

masyaAllah..comeinyee la anak u ni siti..geram la sal tgk..huhu..rasa cam cubit2 pipi yg bam2 tu...ekeke...syok la tu ek, tok nak mai..hehe..take care guys!

izuan murat said...

Alalaaaaa comeynye aisyah! wah tok nk dtg ye? wah best la ko ct...tok2 pon tnt seronok dpt tgk cucu derg kn! isk xsbr nk tgu krg blk msia..hehe..

zrauk said...

siti nnt tok aisyah dtg mesti bestkan..so nnt diorg balik dgn ct skali lah ek..dah x lama nak balik tu..

Puan Gee said...

mesti tak sabar nak sambut atok nie...
best kan bila sesekali famili datang berkunjung...

ummi said...

ct, kalau rajin, mai lah sini rumah akak..Jangan tak tau..car boot tepi laut dan memang mengancam!

Should be 3 hours from Coventry..we along the beach now, nice holiday here..